085 06 06 125

5 aanbestedingsplatformen

Werksessie electronisch inschrijven op aanbestedingen

Voor wie: tendermanagers, bidmanagers, salesmanagers en ondernemers met weinig ervaring in inschrijven op aanbestedingen
Duur: 1 dagdeel van 12:00 uur tot 16.30 uur, inclusief lunch
Deelnemers: maximaal 12 deelnemers
Datum: op aanvraag

Sinds 1 juli 2017 is electronisch aanbesteden verplicht voor alle overheden. Daardoor moet vanaf dat moment ook het bedrijfsleven steeds vaker electronisch inschrijven op aanbestedingen.  U zult steeds meer offertes dus niet alleen moeten digitaliseren, maar ook electronisch indienen en ondertekenen. Dat geldt ook voor alle bijlagen en verplichte documenten. Dat veroorzaakt al snel stress op het moment dat de offertefase bijna klaar is. Waar staat welke knop? Is het wel goed geupload? Waarom krijg ik geen ontvangstbevestiging? Hoe kom ik aan E-herkenning? Allemaal vraagtekens die je liever kwijt dan rijk bent als de deadline nadert.

Er zijn verschillende platformen waarop electronisch inschrijven op aanbestedingen mogelijk is. En ze werken allemaal net even anders.

De meest gekozen publicatieplatforms

zijn TenderNed, Negometrix, AanbestedingskalenderCTM Solution, TenderXL . Helaas kunt u niet zelf kiezen welk platform u het makkelijkste vindt. De aanbestedende dienst beslist zelf welk platform er wordt gebruikt. Daar heeft u het dan mee te doen. Onhandig dus, als u niet weet hoe deze platforms werken.

Wilt u stress over het uploaden voorkomen en niet meer op het laatste moment vastlopen bij  electronisch inschrijven op aanbestedingen? Zou u graag beter voorbereid zijn voor die belangrijke laatste stap voor het indienen van uw offerte? Worstelt u met het invullen van het Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA)? Begrijpt u niet waar u nu precies wat moet uploaden? Wilt u meer rust in uw aanbestedingstrajecten?

Meldt u zich dan nu aan voor deze praktische werksessie.  Stap voor stap loodsen we u door het oerwoud van de aankondigingen, de groene vinkjes en de kluizen. Na afloop van deze concrete middag weet u zich verzekerd van zorgeloze indiening op elk van de platformen.

ONDERDELEN VAN DE TRAINING

vindplaats van toekomstige en lopende aanbestedingen

1 dagdeel

het Uniform Aanbestedingsdocument (UEA)

belangrijke do's en dont's

tips en tricks

Aanmelden

Workshop digitale platformen

DOCENT