085 06 06 125

Aanbestedingsanalyse

Is er een aanbesteding gepubliceerd waar u zich bij afvraagt of het allemaal wel klopt? Of de eisen wel proportioneel zijn, bijvoorbeeld? Of er geen sprake is van een toegeschreven aanbesteding? Of de zittende leverancier een voorsprong heeft? En of er nog wat aan te doen is in de vragenronde? Of u, kortom, wel energie zou moeten steken in het inschrijven op deze aanbesteding? Neem dan contact met ons op voor een aanbestedingsanalyse. Wij beoordelen met een multidisciplinair team van experts de stukken en uw vragen. We onderbouwen onze visie met relevante artikelen uit wet- en regelgeving. Op die manier heeft u een doorwrocht dossier op basis waarvan u de bid/ no bid beslissing kunt nemen.

Tendersignalering

 

Wilt u weten welke aanbestedingen er op uw vakgebied worden gepubliceerd maar heeft u geen tijd of geen zin om u dagelijks door de eindeloze stroom aankondigingen en CPVcodes te worstelen? Geeft niks, wij doen het graag. Neem even contact op om te bespreken welke tenders u wel en niet wilt zien, dan gaan we aan de slag. We informeren u per mail op de dag van (voor)publicatie. Zo mist u niets meer en houdt u bovendien tijd over voor belangrijker zaken dan zoeken in het oerwoud van de aankondigingen.

Acquisitiedossier

Succesvol zaken doen met de overheid staat of valt met een goede voorbereiding. Voorkom dat u gaat zenden op een manier die B2B misschien wel werkt, maar elk gesprek bij de overheid dood slaat. Informeer u over wat er speelt binnen de overheid. Alleen dan kunt u de  juiste snaar raken. Onze acquisitiedossiers bieden antwoord op alle relevante vragen waar u een antwoord op wilt hebben voor u in gesprek gaat met de overheid. Neem gerust contact op om de inhoud te bespreken.

 

Boek: De overheid als klant

De overheid als klant biedt een kijk in de keuken van de overheid. Waar komt al die bureaucratie vandaan? Waarom duurt alles zo lang? Zijn ambtenaren echt ‘andere wezens’ die het fijn vinden om alles zo lang mogelijk te rekken? Het antwoord is nee. De overheid werkt gewoon anders dan een bedrijf. Hoe dat zit en wat dat betekent voor ondernemers die zich stuk vechten op een muur van procedures en onwil, maakt De overheid als klant inzichtelijk op een manier die voor iedereen herkenbaar is. Het boek geeft een duidelijke analyse van de problemen waar ondernemers tegenaan lopen als ze met de overheid te maken krijgen en biedt concrete handvatten om wél succesvol zaken te doen met de overheid.