085 06 06 125

Weet jij eigenlijk wel wat je concurrenten doen?

Weet jij eigenlijk wel wat je concurrenten doen?

Wie de overheid als klant wil, moet een paar dingen helder op z’n netvlies hebben. In een eerder artikel in deze reeks hebben we je laten zien dat de overheid anders werkt dan een bedrijf. Wie de verschillen miskent, loopt vroeg of laat onherroepelijk tegen de lamp. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om in de gaten te houden welke aanbestedingen door wie worden gewonnen. Met andere woorden, wat doet je concurrent?

Je kunt heel makkelijk zelf bijhouden welke tenders worden gegund. Met enige regelmaat publiceert TenderNed een zogeheten ‘dataset’.
Dat is een omvangrijk Excel-bestand waar je gunningsinformatie uit kunt halen.

Vaar jij liever scherper aan de wind varen en wil je liever dagelijks weten wat er wordt gegund?
Dan is een abonnement op TenderXL wat voor jou. Met een druk op de knop selecteer je concurrenten die je wilt volgen en het systeem stuurt je notificaties wanneer deze concurrent een tender wint.

Wil je zeker weten dat jouw eigen Excellijstjes compleet en up to date zijn? In TenderXL staat alle gunningsinformatie compact bij elkaar.
In dit filmpje zie je hoe het werkt. Wil jij ook ervaren hoe tijd je bespaart met een abonnement op TenderXL? Activeer hier vrijblijvend een proefaccount.
Heb je nog vragen? Geen zorgen. We are just a click away.

Via ons blog plaatsen we regelmatig nieuwe (uitgebreide) artikelen die betrekking hebben op de veel gestelde vragen. Meld je hier aan om op de hoogte te blijven van onze nieuwe artikelen.